Γενικοί Όροι

 • Ηλικία οδηγού: Τουλάχιστον 20 ετών.
  Άδεια οδήγησης: Έγκυρη άδεια οδήγησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα ή διεθνής άδεια συνοδευόμενη από τοπική άδεια οδήγησης. Ελάχιστη μίσθωση: 2 ημέρες (48 ώρες). Κάθε επιπλέον ώρα (μέγιστο τρεις) χρεώνεται επιπλέον στο 1/5 της ημερήσιας τιμής. Για περισσότερες από τρεις ώρες καθυστέρηση, ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με το κόστος μιας ολόκληρης ημέρας. Όριο χιλιομέτρων: Απεριόριστο.
 • Ενοικίαση: Κάθε ημέρα ενοικιασης έχει 24ωρη χρέωση,
 • Παράδοση/ Επσιτροφή αυτοκινήτου: Η παράδοση/ επιστροφή του οχήματος μπορέι να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού και οποιαδήποτε ώρα επιθυμεί ο πελάτης χωρίς επιπλέον χρέωση κάτοπιν συμφωνίας με την εταιρεία
 • Καύσιμα: Ο ενοικιαστής οφείλει να επιστρέψει το όχημα με την ίδια ποσότητα καυσλιμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με λιγοτερο καύσιμο από το καύσιμο εκκίνησης, η εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα να επιβαρύνει τον πελάτη με την διαφορά καυσίμου. Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το όχημα επιστραφεί με περισσότερο καύσιμο από το κάυσιμο εκκίνησησς.
 • Διαθεσιμότητα στόλου: Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοκινήτου από αυτό που είχε αρχικά δεσμευτεί για ισοδύναμο τύπο μοντέλου.
 • Παιδικό Κάθισμα: Το παιδικό κάθισμα ασφαλείας παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας.
 • Κλήσεις-προστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές παραβάσεις επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον ενοικιαστή
 • Ασφάλιση: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει απλή ασφάλεια-αστική ευθυνη. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για το πλήρες ποσό της ζημιάς που προκλήθηκε στο όχημα της Kountouris Car Rentals. Ωστόσο, σε συμφωνία με την Kountouris Car Rentals, ο πελάτης μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του επιλέγοντας επιπλέον ασφάλεια με ποσό απαλλαγής, με την υποχρέωση να πληρώσει ασφάλιση ως «Εξαίρεση από ζημιές σε μισθωμένο όχημα». Οποιαδήποτε ζημιά σε ελαστικά, παρμπρίζ, τζάμια , καθρέπτες και κάτω αμάξωμα δεν καλύπτεται από την παραπάνω ασφάλιση.
 • Επιπλέον οδηγός: Σε κάθε ενοικιαστήριο συμβόλαιο μπορούν να προστεθούν εώς δύο οδηγοί συνολικά. Ο επιπλέον οδηγός παρέχεται με επιβλαρυνση 2,5€ ανά ημέρα ενοικιασης. Για τον επιπλέον οδηγό ισχύει ότι ακριβώς ισχύει και για τον κύριο οδηγό αναφορικά με την άδεια οδηγησης και το όριο ηλικίας .